Ünnepeljük a nőket a Párisi Udvar lenyűgöző passzázsában!

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Ünnepeljük a nőket a Párisi Udvar lenyűgöző passzázsában!

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Itt a Párisi Passage-ban gondoskodunk róla, hogy ez a hétvége rólatok, nőkről szóljon! Rólatok, akik minden nap küzdötök a világgal. Gyerekeket neveltek. Karriert építetek. Akár mindkettőt csináljátok, egyszerre. Otthont varázsoltok a lakásból, vacsorát főztök. Tanultok, edzetek, dolgoztok, elfáradtok és újrakezdtek. 

Ünnepeljük a nőket a Párisi Udvar lenyűgöző passzázsában!

Kapcsoljatok ki, gyertek el a Párisi Passage éttermünkbe március 6-8. között és hagyjátok ott egy kicsit a hétköznapokat!

Foglaljatok asztalt 17:00 óra utáni időpontra péntektől vasárnapig, élvezzétek a Párisi Udvar lenyűgöző passzázsát, a finom italokat és falatokat! Pénteken és szombaton élő zongorajátékkal várunk titeket. 
 

Asztalt foglalóinknak egységesen 20% kedvezményt biztosítunk a következőkre:

Foglaljatok asztalt az info@parisipassage.hu e-mail címen vagy a +36 70 702 4088 telefonszámon!

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva, de a legújabb technológiát alkalmazva, hazai alapanyagokra építünk.