Tortarendelés egyenesen cukrászműhelyünkből!

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Tortarendelés egyenesen cukrászműhelyünkből!

Édesítsd meg a napod, kóstold meg cukrászműhelyünk 4, 8 és 12 szeletes tortáit! Ezek a csodaszép finomságok gondosan válogatott alapanyagokból, nagy szakértelemmel készülnek, így lesz igazán különleges a végeredmény. A páratlan odafigyelés, a legmodernebb technológia és az édes ízek iránti szeretetünk varázsol minden tortát, és így minden alkalmat különlegessé.

Tortarendelés egyenesen cukrászműhelyünkből!

Kínálatunkban megtalálod az időtlen klasszikusokat (Eszterházy, Opera), az újragondolt különlegességeket (Blaha Lujza, Rákóczi Túrós, Sós Karamell) vagy a Párisi Passage signature desszertjéből, a nagysikerű Párisi Kockából megálmodott kreációt is.

 

Nézd meg a teljes kínálatot webshopunkban, IDE kattintva!

 

A tortákra előrendelést veszünk fel, a tortákat minimum 48 órával a tervezett átvétel előtt szükséges megrendelni. Kérdés esetén keress minket az info@parisipassage.hu e-mail címen, vagy a +36 70 702 4088-as telefonszámon.

 

 

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között