Tortarendelés egyenesen cukrászműhelyünkből!

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Tortarendelés egyenesen cukrászműhelyünkből!

Édesítsétek meg a napotokat, kóstoljátok meg cukrászműhelyünk 4, 8 és 12 szeletes tortáit! Ezek a csodaszép finomságok gondosan válogatott alapanyagokból, nagy szakértelemmel készülnek, így lesz igazán különleges a végeredmény. A páratlan odafigyelés, a legmodernebb technológia és az édes ízek iránti szeretetünk varázsol minden tortát, és így minden alkalmat különlegessé.

Tortarendelés egyenesen cukrászműhelyünkből!

Kínálatunkban megtalálod az időtlen klasszikusokat (Eszterházy, Opera), az újragondolt különlegességeket (Blaha Lujza, Rákóczi Túrós, Sós Karamell) vagy a Párisi Passage signature desszertjéből, a nagysikerű Párisi Kockából megálmodott kreációt is.

 

Nézd meg a teljes kínálatot webshopunkban, IDE kattintva!

 

A tortákra előrendelést veszünk fel, a tortákat minimum 48 órával a tervezett átvétel előtt szükséges megrendelni. Kérdés esetén keress minket az info@parisipassage.hu e-mail címen, vagy a +36 70 702 4088-as telefonszámon.

 

 

 

ÉTTEREM NYITVATARTÁS

Minden nap 7:00 órától 23:00 óráig