Miami Vibes a Párisi Passage-ban!

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Miami Vibes a Párisi Passage-ban!

Kilépünk a komfortzónánkból és elhozzuk nektek az igazi nyarat Budapestre! Miami fülledt hangulatát idézzük meg a passzázsban, ahol a veterán Sonny Crockett és a fiatal Mike Lowrey bármikor összefuthatnak egy gyors eligazításra.

Miami Vibes a Párisi Passage-ban!

Ezen a napon a legvagányabb koktélokat szürcsölheted nálunk, miközben a DJ könnyed funky zenét pörget, a konyha pedig déli klasszikusokat készít el nektek. A flamingó, Miami ikonikus madarának pink színe rendezte csokorba kínálatunkat erre a napra.

 

A következő fogásokat próbálhatjátok ki:

 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de javasoljuk, hogy foglaljatok asztalt az info@parisipassage.hu e-mail címen vagy a +36 70 702 4088 telefonszámon! Bővebb információt éttermünkről és étlapunkról a www.parisipassage.hu oldalon találtok.

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva, de a legújabb technológiát alkalmazva, hazai alapanyagokra építünk.