Éttermünk az otthonodban!

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Éttermünk az otthonodban!

Éttermi minőség az otthonodban? Igen! A Párisi Passage-nál hiszünk abban, hogy a jelenlegi helyzetben is megérdemled ínycsiklandozó ételeinket. Hosszas tervezés és kísérletezés után elindítottuk elvitel- és házhozszállítás szolgáltatásunkat, ami hamar a város kedvence lett, ezért pedig nagyon hálásak vagyunk! 

 

 

Éttermünk az otthonodban!

Összeszedtük a legfontosabb okokat, hogy miért érdemes tőlünk rendelned:

 

 

A rendelésed leadhatod a +36 70 702 4088-as számon, vagy személyesen az étteremben (bejárat a Petőfi Sándor utca felől). Rendeld meg kedvenc fogásaidat az étlapról és amint elkészült, már viheted is!

 

 

„… elegáns apró megoldások, mint a matricák, a kis szöveg az egyik dobozon (“megérdemled a finomságokat”), az átgondolt, gusztusos tálalás (külön szállítva a nem eláztatandó hozzávalókat) mind-mind a Párisi Udvar üzenete. Nem beszélik túl, nem gondolják túl, nincs QR-kód, vers vagy videó, de érezhetően visszavárnak, hogy mindezt a helyszínhez méltón is tálalhassák.” – Dining Guide


„… a Párisi Passage gyöngytyúkból főzött, zsírral készült klasszikus daragaluskalevese a nem szerény méretű galuskákkal bizony immunerősítő orvossággal is felér.” – Dining Guide


„Nagy kedvencünk lett a halászlé, ami a séf egyik specialitása, a Wolton és a Bolton már most is rendelhető az étteremben…” – Glamour

 

 

Kínálatunk a Wolt, a Netpincér, és a Bolt Food alkalmazásokban is elérhetők.  A Wolt kínálatunk megtekintéséhez kattints IDE. A Netpincér kínálatunk megtekintéséhez pedig kattints IDE! A Bolt Food rendelés csak mobilapplikáción keresztül érhető el, keresd éttermünket az alkalmazásban!
 

 

 

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva, de a legújabb technológiát alkalmazva, hazai alapanyagokra építünk.

 

TERASZ NYITVATARTÁS

Minden nap 11:00 és 21:30 között