Megérkeztünk!

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Megérkeztünk!

Házhozszállításunknak hála, akárhonnan élvezhetitek ínycsiklandozó fogásainkat! Kiválogattuk új étlapunk legjavát, amit most kedvetek szerint házhoz rendelhettek.

 

Kínálatunkat megtekinthetitek ITT.

Megérkeztünk!

 

Éttermünk kínálata elérhető a Wolt-on és a Bolt-on és a Netpincéren, de elvitelre is rendelhettek nálunk. Keressétek a Párisi Passage Café & Brasserie-t a megfelelő alkalmazásban!

 

A Wolt kínálatunk megtekintéséhez kattintsatok IDE.

A Netpincér kínálatunk megtekintéséhez pedig kattintsatok IDE.

A Bolt rendelés, csak applikáción keresztül érhető el, keressétek éttermünket az alkalmazásban!

 

Éttermünkben elvitelre is van lehetőség, kedvezményes áron! A rendeléseket leadhatjátok a +36 70 702 4088-as számon, vagy személyesen az étteremben (bejárat a Petőfi Sándor utca felől). Rendeljétek meg kedvenc fogásaitokat és amint elkészült már vihetitek is!

 

 

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva, de a legújabb technológiát alkalmazva, hazai alapanyagokra építünk.