Flower Fridays

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Flower Fridays

Összeráz, felpezsdít, koccint: nálunk ezek a hétvége hangjai! Akkor vagyunk a legboldogabbak, ha koccintó poharak, csilingelő nevetés és izgatott morajlás tölti meg passzázsunk falait.

Flower Fridays

Gyertek és kezdjétek velünk a hétvégét a Párisi Passage-ban, ahol minden pénteken kedvezményekkel várunk! Amennyiben nálunk vacsoráztok péntek este, a hölgyeknek egy Rose Essence koktéllal kedveskedünk, az urak pedig 30% kedvezménnyel kérhetik összes Bollinger pezsgőinket!


 
Merüljetek el a Párisi Udvar csodálatos világában egy koktéllal a kézben, pezsgőt kortyolva, ünnepelve a közelgő hétvégét!

 

Aktuális étlapunkat megtaláljátok az “Étlap” menüpont alatt. Foglalás nélkül is várunk titeket, de ha biztosra mennétek, akkor a a “Foglalás” menüpontra kattintva, az info@parisipassage e-mail címen vagy a +36 70 702 4088 telefonszámon tudtok velünk egyeztetni!

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Csatlakozna csapatunkhoz? Nézze meg nyitott pozíciónkat itt.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között