Flower Fridays

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Flower Fridays

Összeráz, felpezsdít, koccint: nálunk ezek a hétvége hangjai! Akkor vagyunk a legboldogabbak, ha koccintó poharak, csilingelő nevetés és izgatott morajlás tölti meg passzázsunk falait.

Flower Fridays

Gyertek és kezdjétek velünk a hétvégét a Párisi Passage-ban, ahol minden pénteken kedvezményekkel várunk! Amennyiben nálunk vacsoráztok péntek este, a hölgyeknek egy Rose Essence koktéllal kedveskedünk, az urak pedig 30% kedvezménnyel kérhetik összes Bollinger pezsgőinket!


 
Merüljetek el a Párisi Udvar csodálatos világában egy koktéllal a kézben, pezsgőt kortyolva, ünnepelve a közelgő hétvégét!

 

Aktuális étlapunkat megtaláljátok az “Étlap” menüpont alatt. Foglalás nélkül is várunk titeket, de ha biztosra mennétek, akkor a a “Foglalás” menüpontra kattintva, az info@parisipassage e-mail címen vagy a +36 70 702 4088 telefonszámon tudtok velünk egyeztetni!

 

ÉTTEREM NYITVATARTÁS

Minden nap 7:00 órától 23:00 óráig