COVID biztonság

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

COVID biztonság

Kedves Vendégeink, drága Barátaink!

 

Hiszünk benne, hogy minden kialakult nehézség ellenére is megérdemlitek, hogy kikapcsolódjatok, élvezzétek a fantasztikus ízeket, a semmi máshoz nem fogható, valódi éttermi élményt. Itt a Párisi Passage-ban azért dolgozunk, hogy maximálisan megteremtsük a biztonságos kikapcsolódás és szórakozás feltételeit. Szeretnénk felejthetetlen élményt adni nektek úgy, hogy a kockázatokat a minimálisra csökkentjük. Megérdemlitek, hogy jól érezzétek magatokat a jelen helyzetben ugyanúgy, mint máskor, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy ez megvalósulhasson!

COVID biztonság

 

 

Mit teszünk a biztonságotokért?

 

 

Mit kérünk tőletek biztonságotok érdekében?

 

 


És ami a legfontosabb: érezzétek magatokat jól, kóstoljátok meg a különleges ételeinket és pompás italainkat! Étlapunkat ide kattintva érhetitek el, eseményeinket ide kattintva. Várunk titeket sok szeretettel!

 

Foglaljatok asztalt az asztalfoglalás gombra kattintva vagy foglaljatok e-mailben az info@parisipassage.hu címen, vagy a +36 70 702 4088-as telefonszámon!

 

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva, de a legújabb technológiát alkalmazva, hazai alapanyagokra építünk.