Párisi Passage - étterem és bár az ikonikus Párisi Udvarban, Budapest központjában

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

AZ ÉTTEREM

A múlt század eleji pezsgő atmoszférát éleszti újjá a 2019-ben a „The Unbound Collection by Hyatt” márkához csatlakozó Párisi Udvar Hotel Budapest. A legendás passzázs újjávarázsolt terében kapott helyet a szálloda étterme, a Párisi Passage Café & Brasserie, mely nappal a századforduló pezsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig egy életteli bárrá, étteremmé alakul.

AZ ÉTTEREM

A lokáció

A Párisi Passage Café & Brasserie a nyüzsgő belváros szívében, ikonikus látványosságok  szomszédságában található. Az inspirációt a budapesti kultúra megannyi aspektusa adta. A különböző geometrikus formák keveredésétől, a jellegzetes zöld Zsolnay porcelánokon és a közeli Duna méltóságteljes formáin át a huszadik század eleji avantgarde magyar művészvilágon keresztül egészen Párizsig.

Az alapanyagok

Éttermünkben a hazai alapanyagok használatára törekszünk. A házi készítésű, kézműves sajtok bevált családi receptek alapján készülnek és kerülnek az asztalra. A mézfogyasztás legtermészetesebb formája, a lépesméz igazi Hungaricumnak számít, melyet Székesfehérvárról vételezzük. A kovászolt, élesztő nélküli friss pékárút magyar lisztből és minőségi hozzávalókból készíti számunkra partnerünk. A híres magyar mangalicasonkát a Dunakanyar egyik legjobb tenyésztőjétől, míg az igazi gasztronómiai csemegének számító fürjhúst a Villányi térségből kapjuk. A Bajáról érkező prémium szürkemarha termékek ízvilágában a birtokon fellelhető gyógy- és fűszernövények zamata köszön vissza.

Az ételink

Igyekeztünk egy különleges étlapot összeállítani. Arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja a számításait, legyen szó kivételes hús ételekről vagy nem mindennapi vegetáriuánus fogásokról. Több ételünket mézzel készítjük a legmagasabb minőségben. Papdi László executive séfünk garancia a kiváló tányérokra. Specialitásai közé tartozik a Foie Gras Briós, a Szarvasgombás Agnolotti, vagy épp a helyszín ihlette Párisi Kocka. Teljes kínálatunkat megtekintheti a felső menüben az étlap gombra kattintva.

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között