Párisi Passage - étterem és bár az ikonikus Párisi Udvarban, Budapest központjában

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

AZ ÉTTEREM

A múlt század eleji pezsgő atmoszférát éleszti újjá a 2019-ben a „The Unbound Collection by Hyatt” márkához csatlakozó Párisi Udvar Hotel Budapest. A legendás passzázs újjávarázsolt terében kapott helyet a szálloda étterme, a Párisi Passage Café & Brasserie, mely nappal a századforduló pezsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig egy életteli bárrá, étteremmé alakul.

AZ ÉTTEREM

A lokáció

A Párisi Passage Café & Brasserie a nyüzsgő belváros szívében, ikonikus látványosságok  szomszédságában található. Az inspirációt a budapesti kultúra megannyi aspektusa adta. A különböző geometrikus formák keveredésétől, a jellegzetes zöld Zsolnay porcelánokon és a közeli Duna méltóságteljes formáin át a huszadik század eleji avantgarde magyar művészvilágon keresztül egészen Párizsig.

Az alapanyagok

Éttermünkben a hazai alapanyagok használatára törekszünk. A házi készítésű, kézműves sajtok bevált családi receptek alapján készülnek és kerülnek az asztalra. A mézfogyasztás legtermészetesebb formája, a lépesméz igazi Hungaricumnak számít, melyet Székesfehérvárról vételezzük. A kovászolt, élesztő nélküli friss pékárút magyar lisztből és minőségi hozzávalókból készíti számunkra partnerünk. A híres magyar mangalicasonkát a Dunakanyar egyik legjobb tenyésztőjétől, míg az igazi gasztronómiai csemegének számító fürjhúst a Villányi térségből kapjuk. A Bajáról érkező prémium szürkemarha termékek ízvilágában a birtokon fellelhető gyógy- és fűszernövények zamata köszön vissza.

Az ételink

Igyekeztünk egy különleges étlapot összeállítani. Arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja a számításait, legyen szó kivételes hús ételekről vagy nem mindennapi vegetáriuánus fogásokról. Több ételünket mézzel készítjük a legmagasabb minőségben. Papdi László executive séfünk garancia a kiváló tányérokra. Specialitásai közé tartozik a Foie Gras Briós, a Szarvasgombás Agnolotti, vagy épp a helyszín ihlette Párisi Kocka. Teljes kínálatunkat megtekintheti a felső menüben az étlap gombra kattintva.

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Csatlakozna csapatunkhoz? Nézze meg nyitott pozíciónkat itt.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között