Whiskey Workshop

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Whiskey Workshop

Ezúttal egy exkluzív whiskeykóstolóra invitálunk, ahol te is beleszagolhatsz a klasszikus whiskey koktélok elkészítési módjába! 

Whiskey Workshop

Csatlakozz hozzánk a Párisi Udvar csodálatos Budapest Salonjában, október 30-án!

 

Most megtudhatod, hogy mi a különbség a Bourbon-, a Tennessee- és a rozswhiskey között, majd elkészíthetsz három klasszikus whiskey alapú koktélt is.

Ízleld meg a tölgyfahordóban érlelt Bourbont, kóstolj bele a juharfás ízjegyekről híres Tennesse whiskey-be, majd zárásként próbáld ki a rozswhiskeyt!

 

A whiskeykóstoló után együtt belevágunk három időtlen klasszikus elkészítésébe:
• Old Fashioned
• Whiskey Highball
• Boulevardier

Bárvezetőnk Tóth Norbert bemutatja neked a fenti tételeket, bartender kollégáink pedig boldogan segítenek elkészíteni a koktélokat.

 

Az alkoholmentes italok az esemény alatt korlátlanul fogyaszthatók, további whiskey-k és koktélok pedig felár ellenében elérhetők.

 

Az este folyamán Angus Mini Burgerrel és New York-i sajttortával készülünk, a kóstoló csomag részeként. 

 

A csomag ára: 19.990 Ft

A rendezvény díja előre fizetendő, nem tartalmazza a 13% szervízdíjat. Az esemény maximális létszáma limitált, így előzetes regisztráció szükséges. További információkért és foglalásért kérjük, lépj kapcsolatba velünk az event@parisipassage.hu email címen!

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között