visszajovunk

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Visszajövünk!

Június elsejével megnyitott a Párisi Passage Café & Brasserie! A múlt század eleji atmoszféra újra megelevenedik, a kupolán besütő napfény ismét megvilágítja a pompás belső tereket. Alig várjuk, hogy a legendás passzázs újra megteljen élettel, nagyon örülünk, hogy kinyithatunk! Vendégeinknek két fantasztikus ajánlattal készültünk.

Visszajövünk!

Az első ajánlatunk bőséges reggeliként vagy akár ebédként is megállja a helyét, második ajánlatunkat választva pedig kipróbálhatja a magyar sajtkülönlegességeinket, egy pohár pezsgő kíséretében.

 

A párizsi reggeli:

6 260 Ft helyett 4 990 Ft

 

A vagány afterwork:

7 970 Ft helyett 6 390 Ft

 

Az áraink forintban értendőek, az ÁFÁ-t tartalmazzák. A feltüntetett árakra 13% felszolgálói díjat számítunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy asztalonként egy számlát állítunk ki. Kérjük, hogy ételallergiájáról és ételintoleranciájáról előre tájékoztassa a felszolgálót!

További képek

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva, de a legújabb technológiát alkalmazva, hazai alapanyagokra építünk.