Passage Privé Privát Ajánlat

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Privát ajánlatok

Passage Privé 


Egyre több visszajelzést kapunk tőletek, hogy nagyon hiányzik nektek mindaz, ami miatt szerettek étterembe járni, ugyanakkor szükségetek van egy olyan térre, ahol csak ti vagytok, ahol mindenkit és mindent – barátokat, rokonokat, egy privát beszélgetést - maximálisan biztonságban tudhattok.


Meggyőződésünk, hogy minden élethelyzetben, minden kialakult nehézség ellenére is megérdemled, hogy kikapcsolódj, hogy szeretteiddel időt tölts el, hogy az üzletfeleiddel ne csak az interneten találkozz, és csak úgy általában, hogy élvezd a fantasztikus ízeket, a különleges borokat, a fesztelen élményt.


A Párisi Udvar emeletén található Budapest Salon a tökéletes helyszínünk ezekre az alkalmakra: meleg színek, fa felületek, lenyűgöző panoráma a passzázsra, direkt kapcsolat az étterem konyhájával. A termet minden esemény előtt és után fertőtlenítjük, és a maximális biztonság érdekében minden eseményre saját felszolgálót biztosítunk.
Összeállítottunk neked öt olyan csomagot, ami a legkülönbözőbb alkalmakra kínál megoldást. A foglaláshoz kérjük vedd fel a kapcsolatot Révi Anna kollégánkkal az anna.revi@parisiudvarhotel.com e-mail címen.
 

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Csatlakozna csapatunkhoz? Nézze meg nyitott pozíciónkat itt.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között