Pezsgő Október

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Pezsgő Október

Egész hónapban fantasztikus, hűsítő habzó italokkal, pezsgőkkel és champagne-okkal várunk titeket. Minden héten különböző ital kerül a középpontba, tartsatok velünk!

Pezsgő Október

Első héten a legjobb olasz buborékos ital, a Prosecco lesz főszerepben, október elsejétől hetedikéig (csütörtöktől szerdáig) a Mionetto Prosecco DOC Brut és a Furlan Conegliano Proseccot kedvezményes áron kóstolhattok meg!

 

A második héten a magyar pezsgőkre koncentrálunk, ismerkedjetek meg hazánk legkiválóbb pezsgőivel! Október 8-tól, csütörtöktől, október 14-éig minden Sauska Brut, Sauska Rosé Extra Brut, Kreinbacher Prestige Brut és Louis Francois Brut Nature Nyerspezsgőt kedvezményes áron kínálunk nektek.

 


A harmadik héten a Champagne borvidéké a főszerep, október 15-étől 21-ig a Laurent – Perrier ház, a Bollinger pincészet, a Veuve Cliquot, a Dom Pérignon és a Moët & Chandon isteni pezsgőit is kedvezményes áron kortyolhatjátok!

 

A hónap zárásaként pedig jöjjön minden, ami habzik, gyöngyözik vagy pezseg! Október 22-től 31-ig összes pezsgőnkre 20% kedvezményt biztosítunk!

 


Ezen felül a legtöbb héten egy eseménnyel készülünk nektek, ahol jobban is megismerkedhettek ezekkel a fantasztikus italokkal egy-egy villásreggeli vagy vacsora keretei között. Az italokat kísérő mennyei falatokról executive séfünk Lutz Lajos gondoskodik, ínycsiklandozó fogásaival.

 

Október 4. (vasárnap), Prosecco reggeli
Október 17. (szombat), Champagne reggeli
Október 29. (csütörtök), Champagne vacsora

 

A Pezsgő Októberhez méltón alakítottuk át a csütörtöki Afterwork Aperitivot és a pénteki Fizzy Fridays ajánlatunkat is:


Az Afterwork Aperitivon ha az aktuálisan kedvezményes italainkat rendelitek 16 és 19 óra között, különféle falatkákkal kedveskedünk nektek!


A Fizzy Fridays keretein belül a nálunk ebédelő és vacsorázó vendégeinknek egy pohár proseccoval vagy pezsgóvel ajándékozzuk meg heti kedvezményeinktől függően. Az első héten a Mionetto Prosecco DOC Brut-t, a másodikon a Louis Francois Brut Nature Nyerspezsgőt, a harmadikon egy pohár Veuve Clicquot Rosét, a negyediken pedig Santa Margherita Rosé Spumante-t adunk ajándékba!


Várunk titeket egész októberben, próbáljátok ki habzó italkülönlegességeinket!

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Csatlakozna csapatunkhoz? Nézze meg nyitott pozíciónkat itt.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között