A hölgyek megérdemlik a törődést!

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

A hölgyek megérdemlik a törődést!

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Szeretnénk különlegessé tenni ezt a napot, hogy meglephessétek a számotokra fontos nőket, hiszen ez a nap most róluk szól! Anyákról, akik gyereket nevelnek, karriert építenek, otthont varázsolnak, vacsorát főznek. Nőkről, akik tanulnak, dolgoznak, segítenek, gondoskodnak.

 

A hölgyek megérdemlik a törődést!

Tegyük együtt felejthetetlenné ezt a napot számukra! Mi a Párisi Udvarban hisszük, hogy minden nő megérdemli a figyelmet, az odaadást. Szeretnénk őket innen, a belváros szívéből megajándékozni, ehhez pedig egy olyan csomagot állítottuk össze, ami biztosan megmelengeti a szeretett hölgyek szívét.

 

 

Ehhez az ajánlathoz kétféle ételsorból válogathattok:

Feltétlen szeretet (I. válogatás):


Klasszikus kényeztetés (II. válogatás):

 

Nőnapi ajánlatunkból a két ételsor külön-külön is megrendelhető, ennek az ára: 5990 Ft

 

Mi mindenről gondoskodunk, hogy felejthetetlen legyen ez a nap! Csomagunk a passzázs finomságain kívül számos extrát tartalmaz:

 

A csomag ára: 19.990 Ft

 

 

 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK


Vegyetek részt nyereményjátékunkban, ahol egy két fős egy éjszakás ajándékutalványt nyerhettek a Párisi Udvar Hotel Budapestben! A nyereményt 2021.12.30-ig felhasználhatjátok, amint megnyitott szállodánk.


A játékhoz nem kell mást tennetek, mint feltölteni egy képet nőnap alkalmából Instagramra, azzal a hölggyel, aki számotokra fontos. Jelöljétek meg a képen a Párisi Udvart (@parisiudvarbudapest) és a Párisi Passage-t (@parisipassage), valamint használjátok a #nonapapassageban jelölést!


A nyertest március 10-én sorsoljuk ki a résztvevők közül, és Instagramon vesszük fel vele a kapcsolatot.

A nyereményjáték szabályzatát megtaláljátok itt.

 

Szállodánk épülete egy igazi ékszerdoboz Budapesten, vigyetek most belőle magatokkal egy darabot, és köszöntsétek vele azt, aki számotokra fontos!

 


Nőnapi ajánlatunkra előrendelést veszünk fel március 4-ig a +36 20 776 2210-es telefonszámon és a nonap@parisipassage.hu email címen. A rendeléseket március 6-a és 8-a között tudjátok átvenni éttermünkben, bejárat a Petőfi Sándor utca felől!

 

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között