Koktélest a város tetején

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Koktélest a város tetején

Az Upper East Side következő koktélpartija Budapest tetejére költözik! Manhattan felhőkarcolóit nem, de Budapest lenyűgöző panorámáját, a lenyugvó nap csodaszép fényeit ti is megcsodálhatjátok a Párisi Udvar legfelső emeletén található Paris Rezidencia teraszán, egy-egy fantasztikus koktéllal a kezetekben.

Koktélest a város tetején

Az koktélest alatt a zenéről az amerikai származású Bruce Anthony Marshall music sommelier gondoskodik, aki trackjeivel egy különleges utazásra invitál titeket, ahol az esemény jellege, az emberek hangulata és az est történései mind-mind fontos szerepet töltenek be a zenefolyam kialakításánál.

 

Különleges koktéljaink az eseményen

 
 

Az egész este alatt a következő finom falatokból válogathattok

 

 

 

 

Ugyanezen a napon reggel a rezidencia teraszán klasszikus new-yorki villásreggeli vár rátok izgalmas ételekkel, valamint különleges italokkal. Az esemény linkjét itt találjátok: https://www.facebook.com/events/628844458011294/


 

Részvételi díj:
Koktélest – 22 990 Ft / fő
Villásreggeli – 12 490 Ft / fő

 

Csomagajánlatunk 
Hagyjátok, hogy egy napra elvarázsoljunk titeket, merüljetek el a gasztronómiai különlegességekben és élvezzétek a Zafír Spa szolgáltatásait! A reggeli és a koktélest között regisztrálj masszázsunkra, napközben és éjjel pedig pihenj lenyűgöző szobáink egyikében! A csomag tartalma: Részvétel a villásreggelin és a koktélesten; Zafír Spa használat; 30 perces fej-, hát-, vagy lábmasszázs; szoba a szállodánkban napközben és éjszakára – 80 990 Ft / fő, 120 000 Ft / 2 fő


 
Az esemény maximális létszáma limitált, így előzetes regisztráció szükséges. A foglaláshoz kérjük írjatok Révi Annának az anna.revi@parisiudvarhotel.com e-mail címre! 

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között