"Jó kezekben a Párisi Passage konyhája"

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

"Jó kezekben a Párisi Passage konyhája"

A közelmúltban a Dining Guide járt nálunk, egy cikkben foglalták össze benyomásaikat új étlapunkról. 

 

 

“A Párisi Passage márpedig teljes üzemmel és lendülettel nem csak délben és este vár, hanem erős reggelikoncepciót dolgozik ki éppen a megújult csapat, saját pékkel, saját édes és sós pékárukkal, széles reggelikínálattal. Bár Lutz Lajos nem éppen a legideálisabb helyzetben kapta meg a szép lehetőséget, hogy kidolgozza egy ilyen kaliberű szálloda teljes vendéglátását, az 51 éves, nagy szakmai tapasztalatokkal bíró séf fiatalos lendülettel vetette bele magát a feladatba… a vendéglátás mára kihalófélben lévő ágát sajátította el Lutz Lajos, aki öntudatosan képviseli a séfek ezen generációját, hivatásának mély tiszteletét.”

A teljes cikk elérhető itt.

 

 

Meglátogatott minket a Budapest Gastro is, akik szintén elégedetten távoztak!

 

“Megkóstoltam a paradicsom fonduet és az egész gyerekkorom köszönt vissza a fűszerezésben. Érezni lehetett rajta, hogy a szakma egyik legprofibb séfje itt a ház ura, ezt nem mindenki tudja így megoldani, ettem már borzalmasan elkészített paradicsomos ételt is, jó nevű séftől….A desszert gyanánt feltálalt Párisi Kockába ha akarok se tudok belekötni, a kávéfagyi kesernyés íze kiválóan ellensúlyozta az édességet, a tálalás meg zseniális volt. Tényleg az egyik legszebben feltálalt desszert amit eddig láttam, nem túl hivalkodó de azért tiszteletet parancsoló volt a kinézet és az íz is.”

A bejegyzés elérhető itt.

 

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Csatlakozna csapatunkhoz? Nézze meg nyitott pozíciónkat itt.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között