Húsvéti ízek a Párisi Passage-ból!

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Húsvéti ízek a Párisi Passage-ból!

Húsvétkor általában összegyűlik a család, és együtt köszöntjük a tavaszt – hímes tojással, locsolkodással. Idén a megszokott programok egy része talán elmarad, de egy biztos: mi itt a Párisi Passage-ban mindent megteszünk, hogy ínycsiklandozó ételek kerüljenek az asztalra!

Húsvéti ízek a Párisi Passage-ból!

A húsvét a hagyományos ízekről szól: az ínyenc főtt sonkáról, a meleg kalácsról és a friss, roppanós zöldségekről. Lutz Lajos séfünk szakértője annak, hogy a klasszikus magyar ízeket új és izgalmas módon tegye a tányérra, most is igazán fantasztikus ételeket kóstolhattok:

Húsvéti csomag 2 fő részére:

 

A csomag ára két fő részére 25 990 Ft.

Háromfogásos menüsorunk 1 fő részére:

Négyfogásos menüsorunk 1 fő részére:

 

A háromfogásos menüsor ára: 9 900 Ft a négyfogásos menüsor ára pedig 11 490 Ft. Húsvéti ajánlatunkra előrendelést veszünk fel a +36 70 702 4088-as telefonszámon és a husvet@parisipassage.hu email címen, április 1-ig!


Ajánlatunkat elvitelre készítjük, a megrendelt csomagokat április 2-5. között, 10 és 19 óra között vehetitek át éttermünkben, a Petőfi Sándor utcai bejárat felől!

 

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között