Escape to Saint-Tropez

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Escape to Saint-Tropez

A Francia Napok alkalmából egy párizsi útra invitáltunk titeket, ezt a kalandot most megfűszerezzük egy forró hétvégével Saint-Tropez-n! 

Escape to Saint-Tropez

A napszemüveg ne maradjon ki a bőröndből, irány a reptér, majd egy első osztályú út a francia tengerpartra! Aki járt már a francia Riviérán, azóta is visszavágyik az azúrkék tenger és a fehér homokos part találkozásához. Mindannyian szeretnénk egyszer egy dél-franciaországi villa teraszáról nézni, ahogy a horizont alá bukik a nap és az utolsó napsugarak fénye megcsillan a parton elsuhanó old-timer autókon.


 
Július 24-én, pénteken megidézzük az 1950-es francia tengerpartját, csatlakozzatok hozzánk a Côte d'Azur legfényesebb csillaga alatt, ahol fantasztikus koktélokkal és francia fogásokkal készülünk nektek, nem beszélve az alkalomhoz és a korszakhoz illő dallamokról!

 

Ebből az alkalomból a következő finomságokat is kipróbálhatjátok:

- Notre Parmentier de Canard
- Fondue de Camembert
- Passage Piperade
- La Tarte Tropézienne

 

Asztalfoglalásért kattintsatok a foglalás menüpontra, vagy hívjátok a +36 70 702 4088 telefonszámot.

 

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között