Élő zene minden héten a Párisi Passage-ban

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Élő zene minden héten a Párisi Passage Café & Brassserie-ban

Élvezze kiváló barátaink zongorajátékát minden héten csütörtökön és pénteken, miközben ebédel vagy vacsorázik a lenyűgöző Párisi Passage éttermünkben!

Élő zene minden héten a Párisi Passage Café & Brassserie-ban

Csütörtökönként (19:00 – 22:00): Pók László
Péntekenként (19:00 – 22:00): Pók László

 
Művészeinkről:

Pók László különleges tehetséggel megáldott zongorista, aki több mint 40 éve él szenvedélyének, olyan hírességeknek játszott korábban mint Richard Gere vagy Robert De Niro. László, a zongora, és a mikrofon garancia egy varázslatos estére, ahol nemzetközi kedvencek csendülnek fel.

 

 
További információ: +36 70 702 4088 vagy info@parisipassage.hu

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva, de a legújabb technológiát alkalmazva, hazai alapanyagokra építünk.