A Midnight in Budapest koktél a Párisi Passage különlegessége

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

A MIDNIGHT IN BUDAPEST KOKTÉL

A koktél alapját a Martell VSOP cognac és  a Márton és Lányai 5 évig érlelt almapálinkája adja. A Martell Franciaországot, a pálinka Magyarországot képviseli az italban. A körte és rozmaring párosítása felelős az őszies ízvilágért.

A MIDNIGHT IN BUDAPEST KOKTÉL


Az italt házi rozmaring-szódával lazítottuk és a legmagasabb minőségű mézzel édesítettük. A díszítés jelentős eleme a karamell a pohár tetején, mely egy magyar klasszikust, a dobos tortát idézi meg. A Párisi Udvar hangulatát, színeit illetve kifinomultságát is belecsempésztük az aranyló színű italba, melyet barna fatálcán kínált sajtválogatással szolgálunk fel.


A névválasztást a Midnight in Paris című film ihlette. A főszereplő pontban éjfélkor visszarepül az időben az 1920-as évek Párizsába. A koktéllal a célunk, hogy Ön is visszarepülhessen az időben, miközben felfedezi a passzázs lenyűgöző részleteit. 

További képek

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között