A Midnight in Budapest koktél a Párisi Passage különlegessége

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

A MIDNIGHT IN BUDAPEST KOKTÉL

A koktél alapját a Martell VSOP cognac és  a Márton és Lányai 5 évig érlelt almapálinkája adja. A Martell Franciaországot, a pálinka Magyarországot képviseli az italban. A körte és rozmaring párosítása felelős az őszies ízvilágért.

A MIDNIGHT IN BUDAPEST KOKTÉL


Az italt házi rozmaring-szódával lazítottuk és a legmagasabb minőségű mézzel édesítettük. A díszítés jelentős eleme a karamell a pohár tetején, mely egy magyar klasszikust, a dobos tortát idézi meg. A Párisi Udvar hangulatát, színeit illetve kifinomultságát is belecsempésztük az aranyló színű italba, melyet barna fatálcán kínált sajtválogatással szolgálunk fel.


A névválasztást a Midnight in Paris című film ihlette. A főszereplő pontban éjfélkor visszarepül az időben az 1920-as évek Párizsába. A koktéllal a célunk, hogy Ön is visszarepülhessen az időben, miközben felfedezi a passzázs lenyűgöző részleteit. 

További képek

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Csatlakozna csapatunkhoz? Nézze meg nyitott pozíciónkat itt.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között