Anyák napi ajánlatunk

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Anyák napja

Az anyák napja világszerte az a nap, amelyen az anyaságot, az anyai törődést ünnepeljük. A különböző országokban más és más napokon ünneplik, hazánkban ez mindig május első vasárnapjára esik.

Anyák napja

Ezen a napon nem csak ünnepelünk, hanem hálát is adunk a sok gondoskodásért és figyelemért.  Köszöntsétek az édesanyákat cukrászműhelyünk lenyűgöző tortáival, valamint fantasztikus italainkkal!

 

Most tiétek a választás lehetősége, hiszen anyák napja alkalmából összes tortánkra egységesen 10% kedvezményt biztosítunk! Kínálatunkban megtaláljátok az időtlen klasszikusokat (Eszterházy, Opera), az újragondolt különlegességeket (Blaha Lujza, Rákóczi Túrós, Sós Karamell) vagy a Párisi Passage signature desszertjéből, a nagysikerű Párisi Kockából megálmodott kreációt is. Nézzétek meg a teljes kínálatot webshopunkban, IDE kattintva!

 

Válasszatok csodás tortakölteményeink mellé egy üveg pezsgőt és egy friss, tavaszi virágcsokrot és lepjétek meg az édesanyákat egy teljes csomaggal! 

 

Különleges italkínálatunk:


Freixenet Italian Rosé Extra Dry 5 790 Ft
Freixenet Ice Special Semi Seco 4 490 Ft

 

Tavaszi virágcsokor: 5 490 Ft

 

Anyák napi ajánlatunkra előrendelést veszünk fel a +36 70 702 4088-as telefonszámon és az anyaknapja@parisipassage.hu email címen, április 28-ig!


Ajánlatunkat elvitelre készítjük, a megrendelt csomagokat április 30-án, május 1-jén és 2-án 10-19 óra között vehetitek át éttermünkben, a Petőfi Sándor utcai bejárat felől.

 

 

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között