Anyák napi ajánlatunk

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Anyák napja

Az anyák napja világszerte az a nap, amelyen az anyaságot, az anyai törődést ünnepeljük. A különböző országokban más és más napokon ünneplik, hazánkban ez mindig május első vasárnapjára esik.

Anyák napja

Ezen a napon nem csak ünnepelünk, hanem hálát is adunk a sok gondoskodásért és figyelemért.  Köszöntsétek az édesanyákat cukrászműhelyünk lenyűgöző tortáival, valamint fantasztikus italainkkal!

 

Most tiétek a választás lehetősége, hiszen anyák napja alkalmából összes tortánkra egységesen 10% kedvezményt biztosítunk! Kínálatunkban megtaláljátok az időtlen klasszikusokat (Eszterházy, Opera), az újragondolt különlegességeket (Blaha Lujza, Rákóczi Túrós, Sós Karamell) vagy a Párisi Passage signature desszertjéből, a nagysikerű Párisi Kockából megálmodott kreációt is. Nézzétek meg a teljes kínálatot webshopunkban, IDE kattintva!

 

Válasszatok csodás tortakölteményeink mellé egy üveg pezsgőt és egy friss, tavaszi virágcsokrot és lepjétek meg az édesanyákat egy teljes csomaggal! 

 

Különleges italkínálatunk:


Freixenet Italian Rosé Extra Dry 5 790 Ft
Freixenet Ice Special Semi Seco 4 490 Ft

 

Tavaszi virágcsokor: 5 490 Ft

 

Anyák napi ajánlatunkra előrendelést veszünk fel a +36 70 702 4088-as telefonszámon és az anyaknapja@parisipassage.hu email címen, április 28-ig!


Ajánlatunkat elvitelre készítjük, a megrendelt csomagokat április 30-án, május 1-jén és 2-án 10-19 óra között vehetitek át éttermünkben, a Petőfi Sándor utcai bejárat felől.

 

 

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Csatlakozna csapatunkhoz? Nézze meg nyitott pozíciónkat itt.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között