After work Aperitivo

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

After work Aperitivo

Várunk titeket 16:00-tól 19:00 óráig minden csütörtökön, beszélgessetek, koccintsatok, lazítsatok munka után a Párisi Passage-ban!

After work Aperitivo

Kapcsoljatok ki egy tökéletes Negroni Sbagliato-val a kézben, leljétek örömötöket egy Aperol Spritz-ben vagy időzzetek el egy Campari Soda fölött (egységesen 1990 Ft + felszolgálási díj ellenében). A koktélok mellé különféle falatkákkal kedveskedünk vendégeinknek!

 

Álljatok meg egy pillanatra, és gyönyörködjetek a környezetben — élvezzétek a fényűző eleganciát, a ragyogó fényeket és vendégszeretetünket a Párisi Udvar szívében! 

 

Aktuális étlapunkat megtaláljátok az ‘Étlap’ menüpont alatt. Foglalás nélkül is várunk titeket, de ha biztosra mennétek, akkor a ‘Foglalás’ menüpontra kattintva, az info@parisipassage e-mail címen vagy a +36 70 702 4088 telefonszámon tudtok velünk egyeztetni!

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva, de a legújabb technológiát alkalmazva, hazai alapanyagokra építünk.