After work Aperitivo

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

After work Aperitivo

Várunk titeket 16:00-tól 19:00 óráig minden csütörtökön, beszélgessetek, koccintsatok, lazítsatok munka után a Párisi Passage-ban!

After work Aperitivo

Kapcsoljatok ki egy tökéletes Negroni Sbagliato-val a kézben, leljétek örömötöket egy Aperol Spritz-ben vagy időzzetek el egy Campari Soda fölött (egységesen 1990 Ft + felszolgálási díj ellenében). A koktélok mellé különféle falatkákkal kedveskedünk vendégeinknek!

 

Álljatok meg egy pillanatra, és gyönyörködjetek a környezetben — élvezzétek a fényűző eleganciát, a ragyogó fényeket és vendégszeretetünket a Párisi Udvar szívében! 

 

Aktuális étlapunkat megtaláljátok az ‘Étlap’ menüpont alatt. Foglalás nélkül is várunk titeket, de ha biztosra mennétek, akkor a ‘Foglalás’ menüpontra kattintva, az info@parisipassage e-mail címen vagy a +36 70 702 4088 telefonszámon tudtok velünk egyeztetni!

Éttermünk házirendje itt olvasható.

Kameraszabályzatunk elérhető ide kattintva.

Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Csatlakozna csapatunkhoz? Nézze meg nyitott pozíciónkat itt.

Párisi

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Tel.: +36 70 702 4088

info@parisipassage.huÉttermünk nyitvatartása:
Minden nap 7:00 és 23:00 óra között