World Gin Day a Párisi Passage-ban

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére.
 

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

World Gin Day a Párisi Passage-ban!

Június második szombatja minden évben a ginről szól, ez a hivatalos World Gin Day! Uborka vagy lime? Tonikkal vagy szódával? Ez már csak rajtad múlik!

World Gin Day a Párisi Passage-ban!

 

Koccintsunk együtt a Párisi Passage-ban, egy nagyon izgalmas koktélválogatással készülünk nektek, amelyet most 20% kedvezménnyel próbálhattok ki:

• Hanky Panky: Portobello Road Gin, Carpano Antica Formula, Fernet Branca, Narancs Bitter
• Pegu Club: Beefeater London Dry Gin, Cointreau, Narancs, Angostura Bitter, Narancs Bitter
• Aviation: Agardi Chameleon Gin, Luxardo Maraschino Likőr, Ibolyalikőr, Citrom
• Bijou: Ophir Gin, Carpano Antica Formula, Green Chartreuse, Narancs Bitter
• Bee's knees: Copperhead Black Batch Gin, Mézvíz, Citrom, Narancs
• Café de Paris: Copperhead Black Batch Gin, Peach Tree Likőr, La Fee Absinthe, Barack Bitter, Tejszín, Tojásfehérje, Zöld Kardamom

 

Ha ez nem lenne elég, több mint tízféle ginnel készülünk, szintén 20% kedvezménnyel! Sőt, a boróka alapú ital rajongói jobban is megismerhetik a gin történetét.

 

Ismerd meg az italodat: Az este során 19:00-től Rácz Zoltán, a Pernod Ricard nagykövete, valamint Frankl Dániel, a Párisi Passage Head Bartendere mesél az ital eredetéről, koktélokról, és egy sor olyan érdekességről, amiről még talán nem is hallottál! Persze csak, ha csatlakozni szeretnél!

 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de javasoljuk, hogy foglaljatok asztalt az info@parisipassage.hu e-mail címen vagy a +36 70 702 4088 telefonszámon! Ezen a napon egységesen 20% kedvezményt biztosítunk minden ginünkre és gin alapú koktélunkra.

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva, de a legújabb technológiát alkalmazva, hazai alapanyagokra építünk.