Téli Pihenés

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Téli Pihenés

Magyarország télen is vár! A nyárnak vége, de csodás fővárosunk télen is vár titeket, megannyi programmal, akár egy hétvégére, akár hosszabb pihenésre is. Töltsön el néhány felejthetetlen napot az ország egyik ikonikus építészeti gyöngyszemében és pihenjen luxuskivetelben! Élje át a múltszázad hangulatát a Párisi Udvar Hotel Budapestben és kóstolja meg különleges gasztronómiai fogásainkat a Párisi Passage Café & Brasserie-ben!

Téli Pihenés

 

Éttermi csomagunk a téli pihenéshez a következőket tartalmazza:

 

A csomag ára: 3490 Ft + 13% szervízdíj

 

A bögre megvásárolható 1590 Ft felár ellenében!

 

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva, de a legújabb technológiát alkalmazva, hazai alapanyagokra építünk.