Párisi Udvar - ötcsillagos pihenés

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Ötcsillagos pihenés a Párisi Udvarban

Nem kell másik országba utaznia, hogy kipihenje a hétköznapokat. Merüljön el az ötcsillagos luxusban partnerével vagy egyedül, és élvezze exkluzív szolgáltatásainkat márciusban és áprilisban különleges, egyedi áron! A százéves Párisi Udvar négy és fél évig tartó teljes felújítása után egy minden elvárást kielégítő luxusszálloda nyitott meg az épületben étteremmel, kávézóval, spa szolgáltatásokkal, és számos üzlettel.

Ötcsillagos pihenés a Párisi Udvarban

Egyedi, limitált ajánlatunk tartalma:

Csomagajánlatunk díjai:

Áraink az 5%-os ÁFÁ-t, valamint a 4%-os idegenforgalmi adót tartalmazzák.


Foglalás:

Kérdés vagy foglalás esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 576 1606-os telefonszámon, vagy a BUDUB.reservation@parisiudvarhotel.com email címen!


A foglalás feltételei:

Az ajánlat a március 10. és április 30. közötti tartózkodásokra érvényes.


A lemondás feltételei:

A foglalás két nappal az érkezés előtti napon 16:00 óráig díjmentesen lemondható. Késői lemondás, vagy meg nem jelenés esetén az első éjszaka díja felszámolásra kerül.


Garancia:

A foglalást érvényes bankkártyával kérjük garantálni a foglalás időpontjában.

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva, de a legújabb technológiát alkalmazva, hazai alapanyagokra építünk.