Magyar Napok a Párisi Passage Café & Brasserie-ben

Párisi Passage
Bezár

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt egyszerűen az OpenTable alkalmazás segítségével! A jobb oldali menüben válassza ki a dátumot és időpontot, valamint hogy hány fő részére foglal. Igény esetén telefonon vagy emailben is állunk rendelkezésére. Éttermünk SZÉP kártya elfogadóhely.

+36 70 702 4088 | info@parisipassage.hu

Magyar Napok a Párisi Passage Café & Brasserie-ben

Mindenkinek van egy kedvenc magyar hagyományos étele, amiről a nagymama konyhája, napsütötte domboldalak és ínycsiklandozó sütemények jutnak eszünkbe.

Magyar Napok a Párisi Passage Café & Brasserie-ben

Akármerre is járunk a világon, a magyar konyha tradicionális fogásaira mindig szeretettel gondolunk vissza. Szeretnénk megszólítani a bennetek lakozó gyermeket, ezen a héten minden falattal közelebb kerülhettek gyerekkorotok kedvenc ízeihez! Gyertek és nosztalgiázzatok velünk a Párisi Passage Café & Brasserie-ben, a Magyar Napok keretein belül!  

Lutz Lajos Executive Séfünk tányérjai elrepítenek minket a múltba, kóstoljátok meg hagyományos fogásainkat!

Magyar Napok ajánlatunk:

- Hortobágyi húsos palacsinta
- Hűs meggyleves
- Kacsa melle és -combja krumplis tésztával, házi kovászos uborkával
- Malacpofapörkölt maceszgombóccal
- Stíriai metélt fahéjas szilvaraguval

Javasoljuk, hogy minél hamarabb foglaljatok asztalt a ‘Foglalás’ menüpont alatt vagy a +36 70 702 4088 telefonszámon!

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva, de a legújabb technológiát alkalmazva, hazai alapanyagokra építünk.